Donatie actie bedrijven voor MOVE2LIVE

Daniëlle van Bakel
Fundraising page closed You can't donate anymore
Normal 4e3f84e5830407da3960ef121ed156d9b70da9d9
from € 36.000 (16%)

Samen met mijn zakenmaatje Jolanda Hellings zamel ik geld in voor het onderzoeksproject MOVE2Live. Met de slogan 'Ga jij met ons de strijd aan tegen kanker' hebben wij de € 1.000, - donatie actie opgezet. Wij zoeken partnership met bedrijven uit Brainport Eindhoven, die minimaal € 1.000 ,- willen bijdragen aan dit mooie goede doel. Bedrijven die met ons in zee gaan bieden wij een pr-pakket met maximale exposure aan, inclusief een kosteloze en inspirerende lezing op locatie. Ook gaan wij leuke activiteiten organiseren, waaraan bedrijven kunnen deelnemen en doneren. Interesse? Neem dan met Jolanda contact op: jolanda@2Support.nl of tel 040-2141755. Zie ook www.2Support.nl

Motivatie:
Jolanda en ik zijn beiden geconfronteerd met het keiharde verlies van een dierbare door kanker. Als eerbetoon aan respectievelijk onze beste vriendin Evelien en levenspartner Sophie wilden wij graag een bijzonder gebaar maken en daarbij anderen betrekken. Na een brainstormsessie kwamen we uit bij een goed doel dat ons na aan het hart ligt: kanker en bewegen. De link met het onderzoeksproject MOVE2Live van het Radboud Oncologie Fonds was snel gelegd. Wat zou het fantastisch zijn als wij onderzoekster Maria Hopman op 23 mei 2019 in Eindhoven een cheque kunnen overhandigen met het totale streefbedrag! Onze sterretjes kijken over onze schouder mee en glimlachen ….

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 5.791 07-11-2019 | 13:23