Eline en Lisanne lopen de 4-daagse

Eline Derksen

( Member of team: Tour de France van Bart )

Fundraising page closed You can't donate anymore
Normal b9dacde33b585b4e663d8163b4c3968e8592ab7a
from € 1.500 (110%)

Wij zijn Eline en Lisanne, 2e jaars studenten Biomedische Wetenschappen aan het Radboudumc in Nijmegen. Wij zijn ingeloot voor de 103e editie van de "Nijmeegse 4-daagse":yeah! Het was nog even spannend maar we mogen van start. We zijn volop bezig met de training en kijken enorm uit naar dit mooie wandelevent. We willen niet alleen een sportieve prestatie neerzetten maar gaan nóg een uitdaging aan. Professor Bart Kiemeney gaat fietsen om geld op te halen voor kankeronderzoek in het Radboudumc en wij willen zijn actie sportief ondersteunen door te gaan lopen voor kankeronderzoek. Wil je ons, en daarmee ook Bart, helpen? Doneer dan nu op onze actie. Samen sportief voor kankeronderzoek!

Motivatie:
Gedurende onze studie hebben we al veel geleerd over allerlei ziektes waaronder kanker. Ook zien we dat er veel onderzoek nodig is om meer te weten te komen over de ziekte, een diagnose te stellen én patiënten te behandelen. En onderzoek kost heel veel geld. In onze privé-omgeving hebben we helaas ook met kanker te maken gehad. Een extra motivatie om te lopen voor kankeronderzoek!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 1.650 07-11-2019 | 13:41