Silent disco senioren

Gioia Tiebosch
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 2f95f53fab07f5cc0ce1f19f557a609796a7018f
van totaal € 500 (330%)

Wij zijn 6 studenten en volgen de opleiding marketing en evenementen in Eindhoven, we organiseren een silent disco voor senioren om geld op te halen voor het Radboud Oncologie Fonds. We hebben voor senioren gekozen omdat we die dan tegelijkertijd een erg leuke dag kunnen bezorgen, alleen is er geld nodig om die dag te voorzien van de nodige versiering, hapjes en drankjes. Wij zouden het erg fijn vinden als u ons daarbij zou kunnen helpen. Groet, Bart, Fay, Rick, Sam, Vieveke en Gioia

Motivatie:
Enkele weken is onze klasgenoot Casper ( 18 ) overleden aan een zeldzame vorm van leverkanker. We hopen als klas een mooi bedrag op te halen want dit is ook wat Casper graag wilde, meer onderzoek naar deze ziekte.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 1.652,85 07-11-2019 | 13:51