You never walk alone

Jordy Davelaar
Qr
from €1.040 (432%)
0 m Covered
My goal 20 km | Reached 0%

In Januari dit jaar werd ik gediagnostiseerd met kiemcel kanker. Een gezwel in mijn borst en lever zorgde voor een direct gevaar voor mijn gezondheid en ik werd acuut opgenomen en overgebracht met een ambulance naar het RadboudUMC. Mijn leven veranderde plotsklaps in een wilde roller coaster van emoties en dokters. Vragen als “kan ik ooit nog beter worden?” “wat zijn mijn kansen?” en “wat nu?” kwamen hard binnen. Vragen die je niet verwacht te stellen als je pas 29 jaar bent.

Na de diagnose begon een zwaar traject met chemotherapie. Ik kreeg de zogenaamde BEP kuur, dit hield in dat ik in een periode van 12 weken elke drie weken een aantal dagen in het ziekenhuis sliep en ook nog een aantal dagbehandelingen moest. Voor elke dag dat ik in het ziekenhuis moest slapen wil ik op één dag 20 kilometer gaan wandelen.

Momenteel zit ik een fase van herstel, de evaluatie CT scan gaf reden tot een voorzichtig feestje, sommige tumoren zijn totaal verdwenen en andere substantieel gekrompen. De verwachting is dat de tumoren die ze nog op de scan zien dood zijn en nog opgeruimd moet worden door mijn lichaam. Ook al zijn er nog geen garanties op een volledig gezonde toekomst, de behandeling heeft mij tot nu toe erg goed gedaan. Ik voel mij al veel beter dan in Januari en ben al een aantal weken weer aan het wandelen en sporten om mijn conditie weer langzaam op pijl te brengen.

Ik ben het team Medische Oncologie op het RadboudUMC ongelofelijk dankbaar voor hun zorg, menselijkheid en steun tijdens dit proces. Om wat terug te doen om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen wil ik 20 km gaan wandelen, één kilometer voor elke nacht dat ik in het ziekenhuis heb moeten slapen om deze rot ziekte mijn lijf uit te krijgen. Ik hoop minstens 1040 euro op te halen, 20 euro voor elke zak chemo die ik heb ik gehad.

Help jij mij mijn doel te halen?

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€10 23-09-2021 | 21:45
€10 20-09-2021 | 17:43
€25 20-09-2021 | 15:09
€15 20-09-2021 | 13:24
€15 20-09-2021 | 13:17 Jordy, je bent een fijn, positief persoon en een doorzetter! Je kunt het!