Hope4life Ontbijtrun

Mathieu Goedhart
Qr
from € 5.000 (100%)

In 2012 kreeg Mathieu Goedhart te horen dat hij heel ernstig ziek is. Zijn levensverwachting werd in eerste instantie geschat op 2 jaar. Onder leiding van prof. dr. Witjes, oncologisch uroloog van het Radboud UMC, volgende een intensieve behandelperiode. Daarna verwijderde prof. dr. Witjes succesvol de tumor. Na deze periode deed Mathieu in 2013 voor het eerst mee met Alpe d'HuZes. De bedoeling was om een hele moeilijke periode af te sluiten. Helaas bleek de kanker niet weg. De afgelopen jaren volgden diverse behandelingen en operaties in het Radboud UMC. Deze werden onder leiding van prof. Witjes uitgevoerd door een topteam van artsen en verpleegkundigen.

Mathieu vindt het fijn om wat terug te doen voor al deze professionals, die al jaren voor hem het onderste uit de kan halen. Omdat Mathieu een sporter is (triatlon), combineert hij regelmatig sport en het goede doel. Zo is hij ieder jaar te vinden bij Alpe d'HuZes en deed hij vorig jaar mee met de eerste editie van Zeven voor Leven. Ook organiseert hij elk jaar in zijn woonplaats Deil de Hope4Life Ontbijtrun. Hierbij wordt hardlopend of wandelend geld voor kankeronderzoek opgehaald. Na afloop krijgen de deelnemers een geheel verzorgd en door lokale ondernemers gesponsord ontbijt. Een gedeelte van de opbrengst van dit jaar gaat naar het Radboud Oncologie Fonds en komt specifiek ten goede aan een onderzoek van prof. Witjes. Mathieu had vandaag (4 juni) normaal gesproken de Alpe D'HuZes gefietst. Vanwege Corona is ook dit evenement afgelast. Mathieu besloot daarop met zijn beste 'Alpe d'HuZes vrienden' om vanaf 4.30 uur in Nederland te gaan fietsen. Onderweg doen ze onder andere het Radboud UMC aan, om een cheque van 5.000 euro te overhandigen aan prof. Witjes en het Radboud Oncologie Fonds. Zo maken we er toch een mooie, betekenisvolle en sportieve dag van!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 5.000 06-06-2020 | 21:14