NYC marathon tbv Oncologiefonds

Rudi Assink
Normal 2a9f2e40f12e1c7acdc08e2f67c586876fdf4cb9
Qr
from € 5.000 (70%)

Dit jaar staat voor mij in het teken van de New York marathon. Ruim 42 km hardlopen, dat is best een eind... Ik durf rustig te zeggen dat dit een van de grootste uitdagingen is die ik ooit ben aangegaan. Het wordt afzien, mentaal en fysiek, maar dat geeft niet! Ik hoop van harte dat ik met het uitlopen van deze marathon een mooi bedrag kan doneren aan het Radboud Oncologie Fonds. Alvast dank voor uw gift of andere vorm van support!

Motivatie:
Kanker is een ziekte waar helaas bijna iedereen in zijn of haar directe omgeving vroeg of laat mee te maken krijgt. Ook bij mij. Het is goed om te zien dat we steeds meer grip op de behandeling en genezing krijgen en hoe mooi zou het zijn als deze ziekte voor eens en voor altijd overwonnen kan worden. Ik hoop dat het door mij bij elkaar te lopen bedrag daar een beetje aan kan bijdragen. Het Radboud Oncologie Fonds en het Radboudumc doen fantastisch werk en elke euro die u doneert wordt besteed aan baanbrekend onderzoek om deze ziekte definitief een halt toe te roepen.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 900 03-12-2019 | 13:55 On behalf of CYS Dalian Keyuan International Trade we wish you all the succes in fulfilling the race to beat cancer.
€ 2.641 07-11-2019 | 14:19