Overhandigen cheque

13-11-2022 | 18:17

Zoals jullie eerder al hebben gelezen is mijn Alternatieve Vierdaagse voor ‘Wandel kanker de wereld uit’ voltooid! Het was best pittig om 4 dagen achter elkaar 5km te wandelen, maar het gaf wel heel veel voldoening en er was ook veel plezier tijdens het wandelen. Het gaf me een warm gevoel dat er zoveel mensen (ook die mij niet persoonlijk kennen) tegelijk met mij wandelden, daardoor voelde ik mij echt gesteund.

De actie heeft werkelijk al mijn verwachtingen overtroffen. Graag wil ik iedereen enorm bedanken voor de steun en de lieve, enthousiaste en hartverwarmende reacties, acties en donaties. Dankzij jullie is de actie zo’n groot succes geworden en is er een erg mooi bedrag gedoneerd dat gebruikt kan worden voor onderzoek.

Op 31 oktober mocht ik samen met Niek symbolisch een cheque van €3.063,= overhandigen aan het Radboud Oncologie Fonds. We werden vriendelijk ontvangen met koffie en kregen de medailles en certificaten uitgereikt. Voor alle kinderen die meegewandeld hebben was er een certificaat, er was een hardloop medaille voor Niek, een wandel medaille voor mij en ook nog wandel medailles voor:

  • Madelief omdat zij naast het wandelen ook nog armbandjes heeft gemaakt en verkocht om geld in te zamelen.
  • Ilse omdat zij de drijvende kracht was achter de appgroep 'Vierdaagse voor Anja’. Zij heeft de medaille ook symbolisch ontvangen voor alle medewandelaars.
  • (opa) Freek omdat het super stoer is dat hij zo kort na zijn laatste chemokuur ook een dag heeft meegelopen.
  • Quinn omdat hij als jongste deelnemer, deels zelf stappend en deels in de wandelwagen, alle dagen van de partij was.

Natuurlijk was er ook een fotomomentje voor het overhandigen van de cheque. Met deze symbolische overhandiging wil ik de medewerkers van het Radboud UMC en in het bijzonder Dr. Timmer, Hanneke, Daphne en alle medewerkers van de Dagbehandeling Medische Oncologie bedanken voor hun geweldige zorg. Alle medewerkers waar ik mee te maken heb (gehad) zijn stuk voor stuk toppers.

Nogmaals iedereen bedankt!

PS: Mocht je ooit iets willen doen voor een goed doel denk dan ook eens aan het Radboud Oncologie Fonds 😉