YES!!

20-09-2023 | 08:05

Zondag 17 september; Mijn lieve vriendin Nancy stapte in Haarlem bij mij in de trein om mee te gaan naar de start in Amsterdam. Wat een warme dag zou worden werd regen.. een beetje verkleumd ging om 10:30 het startschot waarna je meteen de IJtunnel in loopt. 

Ik had van te voren een tip gekregen om hier rustig te lopen, het laatste stuk gaat omhoog. @Martine 🙏 bedankt.

Tijdens het lopen word ik een paar keer aangesproken door medelopers die voor KIKA lopen. Een soort "kanker" boks 👊🏻 volgt. Dat ontroerd me soms even, wat een saamhorigheid. Het gaat allemaal zo snel, voordat ik het weet zie ik het bord 8km voorbij... huh nog maar 8. Ik FaceTime even met Robert en de kids onderweg om te laten weten dat mogelijk sneller over de finish kom dan verwacht. Conditioneel gaat het echt heel goed, ik loop soepel, kan onderweg praten en maak nog wat foto's. 

Het laatste stuk word je gedragen door al het publiek wat langs de kant van de weg staat. De regen is verdwenen, zonnetje schijnt ik kijk nog even naar boven en bedank mijn vader, oma en tante. Ik sluit iets af en kom bevrijd over de finish! 

En daar staat mijn lieve gezin en familie & vrienden; Evelyn, Mark & Tineke, Bibi, Daphne met mooie bloemen. 

lieve allemaal; bedankt voor alle appjes, berichtjes, donaties. Het is zo bijzonder om dit mee te maken. Dankzij jullie allemaal heb ik de finish gehaald en hebben jullie een bijdrage geleverd aan het preventief onderzoek 🫶🫶❤️❤️. 

 

liefs Inge