Wandel kanker de wereld uit met de Bosbesjestocht

Loop jij dit jaar jouw 'Bosbesjes' wandeltocht voor ons?

In Groesbeek is het geweldig om te wandelen. Het landschap is hier zeer wisselend. Er wordt gewandeld door de bossen en door/langs kleinere natuurgebieden. Ook de vele mooie vergezichten en verschillen in hoogte maken deze wandeltocht uniek maar kost ook op sommige stukken extra inspanning. 

Ga jij dit jaar de Nijmeegse 4-Daagse lopen? Dan is de Bosbesjestocht is een prima training ter voorbereiding. Ook voor de wandelaar die eens een dagje uit wil is de Bosbesjestocht zeer geschikt. De routes bestaan uit de afstanden 5-10-15-20-25-30 en 40 km. Dus voor iedereen is een passende afstand te kiezen.

Wil jij de Bosbesjestocht wandelen met betekenis én als steun voor al die mensen met kanker? 
Koppel jouw wandeling aan het belangrijke onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Iedereen kan meedoen. Het maakt niet uit welke afstand je loopt. Heb je minimaal € 25,00 sponsorgeld opgehaald dan ontvang je een uniek “Wandel-kanker-de-wereld-uit” shirt en na afloop van jouw Bosbesjestocht een Limited Edition wandelkruisje. 

 


Het werkt heel simpel:

  • Klik op de button "start actie" en doorloop de stappen om een profiel aan te maken.  
  • Je krijgt een eigen actiepagina, waarop je beschrijft wie je bent, hoeveel kilometer je wandelt en waarom je geld wilt inzamelen. Probeer jouw actiepagina nog persoonlijker te maken door foto's te plaatsen.
  • Je actiepagina deel je vervolgens zoveel mogelijk in je netwerk.

Als Team inschrijven
Wil jij met meerdere mensen een Team vormen? Maak dan jullie team aan via "start actie" en kies vervolgens voor "team". Hierna kunnen de verschillende teamleden via "Start actie" kiezen voor 'Teamlid' en zo bundelen jullie je krachten.

Wandel kanker de wereld uit!
Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Doe je mee?

Hulp nodig?
Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met ons via info@radboudoncologiefonds.nl. Wij helpen je graag verder.

View all
€10 10-05-2023 | 12:35 To: Walking for sunshine
€5 06-05-2023 | 12:27 To: Lopen voor Kanker
€15 05-05-2023 | 23:06 Vandaag een goede (wandel) vriend verloren door een hersentumor.
€15 05-05-2023 | 21:41 To: Lopen voor Kanker
€15 05-05-2023 | 21:37 To: Lopen voor Kanker Topper!!! Mooi doel om voor te lopen🥰