Kaartenset: Kus door de brievenbus

Steun iemand met een kaartje

 

Als iemand in je omgeving de diagnose kanker krijgt raakt dat hen nooit alleen. Want als iemand ziek wordt, dan raakt het in de eerste plaats henzelf maar ook hun omgeving.

Laat diegene weten dat je aan hem of haar denkt, dat je diegene steunt, dat je in diegene gelooft. Dat kan helpen. Al is het maar een klein beetje. Geeft het gevoel dat hij of zij er niet alleen voor staat. Stuur een kaartje want een ‘kus door de brievenbus’ doet altijd goed.

De kaarten zijn speciaal ontworpen voor het Radboud Oncologie Fonds. Met je aankoop draag je niet alleen bij aan onderzoek naar kanker maar, nog belangrijker, zorg je voor een glimlach op iemands gezicht.

 

Hoe bestel je een kaartenset?

 

Een kaartenset bestaat uit vijf verschillende unieke briefkaarten en kost € 10,00 per set. Een bestelling kan je plaatsen via de ronde buttons hiernaast/hieronder. Onder 'kies een bedrag' kan je een keuze maken hoeveel sets je zou willen bestellen.

Stuur een beetje liefde per post en tover een glimlach op iemands gezicht. 

LET OP: We verzenden de kaartensets zo snel mogelijk. Wegens drukte bij PostNL kan het bezorgen wat langer duren. Dankjewel voor je geduld!