'Prompt-een-snor' Rally 2022

08-11-2022 | 09:58

Zet al je navigatie-skills in en win een origineel 'Blue Race Jacket'


Op zaterdag 19 november wordt een speciale rally georganiseerd die in het teken staat van onderzoek naar prostaatkanker. In november maken de bevlogen artsen en onderzoekers van het Radboudumc en CWZ in Nijmegen én het Catharina ziekenhuis in Eindhoven zich sterk voor onderzoek naar prostaatkanker. Ieder jaar staat een specifiek onderzoek centraal en dit jaar ligt de focus op het onderzoek 'DNA als leidraad om snelle terugkeer te voorkomen'.


Hoe werkt het?

Wij ontvangen je graag om 13.00 uur in Nidum te Grave. Om 13.30 uur zal de eerste equipe starten. Vervolgens start iedere minuut een nieuwe equipe om een route te volgen over de mooiste wegen en langs schitterende locaties. Onderweg zijn punten te verdienen door opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden.

Uitgangspunt is dat je enthousiast aan de start verschijnt met een bijzondere auto. In het kader van duurzaamheid zijn elektrische auto’s ook van harte welkom.

Een equipe bestaat uit 2 personen (bestuurder en navigator). Er wordt gereden met behulp van een app. Een smartphone is dus vereist. Ook deelnemers die geen ervaring hebben met rallyrijden kunnen de juiste route volgen. Zet al je navigatie skills in, pak je punten en win een origineel en exclusief ‘Blue Race Jacket’.

We zullen finishen bij Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. Daar staat een heerlijke winter BBQ op ons te wachten en zal er een veiling zijn met zéér bijzondere en exclusieve veilingitems. Er is mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en er is een meet & greet mogelijk met verschillende specialisten op gebied van prostaatkanker.

Mogen we jou ontvangen? 
Je kunt deelnemen door je team aan te melden via onderstaande button. Kosten voor deelname zijn € 350,00 per equipe. 

 

Meld je hier aan >

 

Wij zien je graag aan de start van deze uitdagende rally op 19 november!

Team Prompt een snor

dr. Niven Mehra en dr. Michiel Sedelaar, Radboudumc Nijmegen
dr. Rik Somford, CWZ Nijmegen
dr. Erik Vrijhof, Catharina Ziekenhuis Eindhoven
drs. Marieke Kokkeler, Karin Derksen - Bens, Annemiek Melchers, Radboud ­Oncologie Fonds Nijmegen