[copy]

Ren jij jouw run voor ons?
Hardlopen is gezond en kan daarnaast van extra betekenis zijn! Ren jij voor onderzoek naar kanker? Daarmee steun je ons en het belangrijke wetenschappenlijke onderzoek naar kanker in het Radboudumc.

Onze "Ren kanker de wereld uit" actie kan het hele jaar door, op het moment dat het jou uitkomt en met je eigen sportieve uitdagende doel!

 

Uniek hardloopshirt en limited edition hardloop medaille
Iedereen kan meedoen! Jong en oud, groot en klein, Zolang je maar kan aantonen dat je je eigen hardloop uitdaging hebt gehaald.
Of je nu 5, 25 of 120 km rent. Deelnemers ontvangen ruim anderhalve week na inschrijving een uniek “Ren-kanker-de-wereld-uit” shirt 
en na afloop van hun hardloop moment een Limited Edition hardloop medaille. 

 

 

Hoe werkt het?
Wil je deze uitdaging individueel aangaan, klik dan op Start actie en doorloop de stappen; omschrijf hoeveel kilometer je rent, wanneer en geef aan hoeveel geld je wilt ophalen en waarom je dit belangrijk vindt om te doen. We vragen iedere actie-starter € 25 inschrijfgeld; dit bedrag wordt bij de donaties meegeteld. 
Is jouw hardloop uitdaging voorbij? Mail het bewijs naar ons via info@radboudoncologiefonds.nl. Een screenshot van je tracker én een foto van jezelf in actie is voldoende. Vervolgens ontvang je de medaille per post.

Je eigen actiepagina
Door de actie te starten via bovenstaande stap heb je je eigen persoonlijke actiepagina. Met een foto wordt je actiepagina nog mooier en persoonlijker. Deel je persoonlijke actiepagina daarna met zoveel mogelijk bekenden en vraag ze je te sponsoren. 

Team
Ga de hardloopuitdaging aan in teamverband, maak een team aan via Start actie en kies voor team. Hierna kunnen teamleden via "Start actie" kiezen voor Teamlid en zo bundelen jullie de krachten.

Bedrijventeam
Meedoen aan ren kanker de wereld uit, kan als individu, maar je kunt je ook als bedrijventeam inschrijven. Naast dat je met collega’s bijdraagt aan misschien wel een doorbraak in onderzoek naar kanker werkt het motiverend om samen met je collega’s je als team sportief in te zetten en elkaar onderling aan te moedigen. Doen dus! 
Lees hier meer over deelname als bedrijf.

Ren kanker de wereld uit!
Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Doe je mee?

 

Meedoen als bedrijf?
Meer bewegen is voor iedereen belangrijk en dus ook voor iedereen binnen jullie bedrijf. Door samen mee te doen aan een hardloopwedstrijd of je eigen run te rennen voor meer onderzoek naar kanker zorg je voor een extra motivatie om te blijven bewegen. Met een online competitie element, samen leuke acties bedenken om geld op te halen vergroot je met deelname ook het gevoel van saamhorigheid tussen collega's. Dat is mooi meegenomen, zeker nu veel mensen thuis werken.

Inschrijven
Start een 'ren kanker de wereld uit' actie met je collega’s. Maak een bedrijventeam aan via start actie en kies voor de bullet bedrijf. Nodig daarna jouw collega's uit om zich aan te sluiten bij het jullie team. Door een bedrijventeam aan te maken kan het bedrijf de inschrijfkosten voor de deelnemers voor rekening nemen. Het inschrijfgeld (€ 20,00 per deelnemer) wordt door jouw bedrijf bij afname van dit pakket betaald. Dat is pas echt maatschappelijk verantwoord ondernemen!


 

 

View all
€15 26-04-2024 | 19:08 To: Hardlopen tegen kanker
€10 26-04-2024 | 16:53 To: Hardlopen tegen kanker Het raakt iedereen. En niemand zou het moeten doormaken.
€25 26-04-2024 | 15:24 To: Hardlopen tegen kanker
€25 26-04-2024 | 15:24 To: Hardlopen tegen kanker
€25 25-04-2024 | 12:52 To: Hardlopen tegen kanker Goede hardloop actie voor een geweldig doel!