Vierdaagse 2021: Wandel kanker de wereld uit

You’ll never walk alone... Helaas! Dit jaar is er opnieuw geen Nijmeegse Vierdaagse en zijn ook andere wandeltochten afgelast.  Om je sportieve prestatie niet verloren te laten gaan, om te wandelen met betekenis én als steun voor al die mensen die vechten tegen kanker, hebben wij ''Wandel kanker de wereld uit'' in het leven geroepen en vragen wij jou om voor ons te gaan wandelen. Solo! Loop mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. 


Bennie Solo zorgt voor sfeer

Start ook je eigen solo-wandel-actie en wandel voor het goede doel. Met een zelfgekozen route, letterlijk solo, maar figuurlijk niet alleen. We zijn heel blij dat niemand minder dan Bennie Solo, een van de feestmakers tijdens De Nijmeegse Vierdaagse, jullie persoonlijk zal aanmoedigen als jullie tocht begint.

Loop jij dit jaar je wandeltocht voor ons?
Misschien was je al gestart met trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse en was je van plan om met een groep samen te wandelen. Dat gaat nu even niet! Maar wandelen is gezond en waarom zou je je sportieve prestatie uitstellen? Het kan nog steeds en veilig. Niet in groepen, maar individueel. In je eigen buurt, in je eigen tempo. 

Uniek wandelshirt en limited edition wandelkruisje

Iedereen kan meedoen! Jong en oud, groot en klein, op klompen, barefoot of op teenslippers. Zolang je maar kan aantonen dat je je eigen wandelprestatie hebt gehaald. Deelnemers ontvangen na inschrijving een uniek “Wandel-kanker-de-wereld-uit” shirt en na afloop van hun solo wandeltocht een Limited Edition wandelkruisje. Als je van tevoren laat weten wanneer je gaat wandelen zal Bennie Solo je extra aanmoedigen.

Hoe werkt het?
Wil je deze uitdaging aangaan, klik dan op "Start actie" en doorloop de stappen; omschrijf hoeveel kilometer je wilt wandelen, geef aan hoeveel geld je wilt ophalen en waarom je dit belangrijk vindt om te doen. We vragen iedere actie-starter € 20 inschrijfgeld; dit bedrag wordt bij de donaties meegeteld. 
Heb je je wandeling uitgelopen? Mail het bewijs naar ons via info@radboudoncologiefonds.nl. Een screenshot van je tracker én een foto van jezelf in actie is voldoende. Vervolgens ontvang je het wandelkruisje per post.

Je eigen actiepagina
Door de actie te starten via bovenstaande stap heb je je eigen persoonlijke actiepagina. Met een foto wordt je actiepagina nog mooier en persoonlijker. Deel je persoonlijke actiepagina daarna met zoveel mogelijk bekenden en vraag ze je te sponsoren. Bovenin de menubalk bij Actiestarten? vind je tips om je actie succesvol te maken.

Wandel kanker de wereld uit!
Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Doe je mee?


View all
€ 50 28-02-2021 | 09:40 To: veni vidi vici
€ 15 28-02-2021 | 01:29 To: Team FST Strijd mee tegen kanker!!
€ 10 27-02-2021 | 15:34 To: Team FST Strijd mee tegen kanker!!
€ 25 27-02-2021 | 14:24 To: Team FST Strijd mee tegen kanker!!
€ 40 27-02-2021 | 11:32 To: de Borgen