Wandel mee tijdens Wereldkankerdag 2022

13-01-2022 | 16:37

Ieder jaar wordt er op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders mee te maken krijgt. Van 4 t/m 6 februari staat Wereldkankerdag bij het Radboud Oncologie Fonds in het teken van de actie "Wandel kanker de wereld uit".

Tijdens “Wandel kanker de wereld uit” bepaal je zelf je wandeldoel. Bij het inschrijven via de actiesite geef je aan hoeveel kilometer je wilt wandelen. De afstand mag je dus zelf bepalen, maar daarnaast ook je wandelroute en wanneer je wilt lopen. Na inschrijving ontvang je een uniek wandel T-shirt en na het behalen van je wandeldoel ontvang je een Limited Edition Wandelkruisje.

Gratis coffee-to-go in regio Nijmegen
Ben je gedurende het weekend van Wereldkankerdag in de buurt van Nijmegen dan zorgt het Radboud Oncologie Fonds voor een gratis coffee-to-go (op vertoon van je wandelshirt) bij: De Wolfsberg in Groesbeek en Oortjeshekken in de Ooij. Vanuit deze locaties zijn prachtige wandelroutes te vinden in het Groesbeekse Bos en de Ooijpolder. Bij beide locaties is voldoende parkeergelegenheid om je wandeling te starten en te eindigen. Na afloop van je wandelrondje is het hier ook mogelijk om je Limited Edition Wandelkruisje op te halen.

Doe jij ook mee?
Een mooi moment om te werken aan je vitaliteit en om eventueel geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Daarmee geef je je wandeltocht een éxtra mooie betekenis.