Wandel kanker de wereld uit

Om te wandelen met betekenis én als steun voor al die mensen die vechten tegen kanker, hebben wij ''Wandel kanker de wereld uit'' in het leven geroepen en vragen wij jou om voor ons te gaan wandelen. Waar je ook wandelt, of je dat alleen of in groepsverband doet, wanneer en hoe ver.... het maakt niet uit. Loop mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. 

 

Loop jij dit jaar jouw eigen wandeltocht voor ons?
Iedereen kan meedoen! Jong en oud, groot en klein, op klompen, barefoot of op teenslippers. Zolang je maar kan aantonen dat je je eigen wandelprestatie hebt gehaald. Of je nu 5, 25 of 120 km wandelt. Je bepaalt je eigen route en startmoment. 

 

Uniek wandelshirt en limited edition wandelkruisje
Deelnemers ontvangen ruim anderhalve week na inschrijving een uniek “Wandel-kanker-de-wereld-uit” shirt en na afloop van hun wandeltocht een Limited Edition wandelkruisje. 

Hoe werkt het?
Wil je deze uitdaging individueel aangaan, klik dan op "Start actie" en doorloop de stappen. Omschrijf hoeveel kilometer je wilt wandelen, geef aan hoeveel geld je wilt ophalen en waarom je dit belangrijk vindt om te doen. We vragen iedere actie-starter € 25 inschrijfgeld. Dit bedrag wordt bij de donaties meegeteld. 
Heb je je wandeling uitgelopen? Mail het bewijs naar ons via info@radboudoncologiefonds.nl. Een screenshot van je tracker én een foto van jezelf in actie is voldoende. Vervolgens ontvang je het wandelkruisje per post.

Je eigen actiepagina
Door de actie te starten via bovenstaande stap heb je je eigen persoonlijke actiepagina. Met een foto wordt je actiepagina nog mooier en persoonlijker. Deel je persoonlijke actiepagina daarna met zoveel mogelijk bekenden en vraag ze je te sponsoren. 

Team
Ga de uitdaging aan in teamverband, maak een team aan via "Start actie" en kies voor team. Hierna kunnen teamleden via "Start actie" kiezen voor 'Teamlid' en zo bundelen jullie je krachten.

Bedrijventeam
Meedoen aan ''Wandel kanker de wereld uit'', kan als individu, maar je kunt je ook als bedrijventeam inschrijven. Naast dat je met collega’s bijdraagt aan misschien wel een doorbraak in onderzoek naar kanker werkt het motiverend om samen met je collega’s je als team sportief in te zetten en elkaar onderling aan te moedigen. Doen dus! 
Lees hier meer over deelname als bedrijf.

Wandel kanker de wereld uit!
Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Doe je mee?

 

Meedoen als bedrijf?
Meer bewegen is voor iedereen belangrijk en dus ook voor iedereen binnen jullie bedrijf. Door samen te wandelen voor meer onderzoek naar kanker zorg je voor een extra motivatie om te blijven bewegen. Met een online competitie element, samen leuke acties bedenken om geld op te halen vergroot je met deelname ook het gevoel van saamhorigheid tussen collega's. Dat is mooi meegenomen, zeker nu veel mensen nog thuis werken.

Inschrijven
Start een wandelcompetitie met je collega’s. Maak een bedrijventeam aan via "Start actie" en kies voor de bullet bedrijf. Nodig daarna jouw collega's uit om zich aan te sluiten bij het jullie team. Door een bedrijventeam aan te maken kan het bedrijf de inschrijfkosten voor de deelnemers voor rekening nemen. Het inschrijfgeld (€ 20,00 per deelnemer) wordt door jouw bedrijf bij afname van dit pakket betaald. Dat is pas echt maatschappelijk verantwoord ondernemen!


Het bedrijventeam van RDW tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van 2019

T-shirt en Limited Edition wandelkruisje

Hierna kunnen deelnemers hun actiepagina zelf personaliseren, een foto uploaden en donaties gaan werven.
Deelnemers ontvangen na inschrijving een uniek “Wandel-kanker-de-wereld-uit” shirt en na afloop van hun wandeltocht een Limited Edition wandelkruisje. Hiervoor mail je het bewijs naar ons via info@radboudoncologiefonds.nl. Een screenshot van de tracker én een foto in actie is voldoende. Vervolgens wordt het wandelkruisje per post verstuurd.

Wandel kanker de wereld uit!
Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Doen jullie met jullie bedrijf ook mee?

 

Doe mee als bedrijventeam!

View all
€25 28-05-2023 | 16:06 To: Stap voor stap Succes toppers, hop dat vele mensen dit geweldige doel zullen steunen 😘
€25 28-05-2023 | 15:28 To: Stap voor stap
€15 28-05-2023 | 14:10 To: Stap voor stap
€40 28-05-2023 | 13:16 To: Ook na kanker is er nog een leven!
€5 28-05-2023 | 12:25 To: Stap voor stap
View all

Wandel mee tijdens Wereldkankerdag 2022

13-01-2022 | 16:37 Ieder jaar wordt er op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders mee te maken krijgt. Van 4 t/m 6 februari staat Wereldkankerdag bij het Radboud Oncologie Fonds in het teken van de actie "Wandel kanker de wereld uit". Tijdens “Wandel kanker de wereld uit” bepaal je zelf je wandeldoel. Bij het inschrijven via de actiesite geef je aan hoeveel kilometer je wilt wandelen. De afstand mag je dus zelf bepalen, maar daarnaast ook je wandelroute en wanneer je wilt lopen. Na inschrijving ontvang je een uniek wandel T-shirt en na het behalen van je wandeldoel ontvang je een Limited Edition Wandelkruisje.Gratis coffee-to-go in regio NijmegenBen je gedurende het weekend van Wereldkankerdag in de buurt van Nijmegen dan zorgt het Radboud Oncologie Fonds voor een gratis coffee-to-go (op vertoon van je wandelshirt) bij: De Wolfsberg in Groesbeek en Oortjeshekken in de Ooij. Vanuit deze locaties zijn prachtige wandelroutes te vinden in het Groesbeekse Bos en de Ooijpolder. Bij beide locaties is voldoende parkeergelegenheid om je wandeling te starten en te eindigen. Na afloop van je wandelrondje is het hier ook mogelijk om je Limited Edition Wandelkruisje op te halen.Doe jij ook mee?Een mooi moment om te werken aan je vitaliteit en om eventueel geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Daarmee geef je je wandeltocht een éxtra mooie betekenis. 
Read more