Vierdaagse 2022 wandelen voor onderzoek naar kanker

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

De Nijmeegse 4Daagse. 
Loop jij mee voor ons? 

 

Wil jij ook lopen met betekenis?
Ken jij iemand die ziek is of moet jij iemand zo verschrikkelijk missen? Ben jij herstellende van kanker en is het jouw doel om de 4Daagse te lopen? Laat je dan sponsoren en loop dan de 4Daagse voor het belangrijke wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Iedereen die de 4Daagse loopt kan meedoen! Jong en oud, groot en klein, op klompen, barefoot of op teenslippers. Of je nu 30, 40 of 50 kilometer gaat lopen. Op de Via Gladiola zullen wij langs de route zorgen voor een warm onthaal en kun je jouw ­persoonlijke wens achterlaten voor diegene aan wie jij jouw 4Daagse wilt opdragen.


Shirt en Wandelkruisje
Bij deelname ontvang je dit t-shirt én ons ­eigen ­Limited-Edition Wandelkruisje.

*Let op: bij aanmelding vóór 5 juli kunnen we gegarandeerd een 4Daagse t-shirt in jouw maat leveren. Na deze datum kunnen we alleen nog 4Daagse t-shirts leveren zolang de voorraad strekt. Bij ontbreken van jouw maat ontvang je als alternatief een 'Wandel-Kanker-de-Wereld-Uit' shirt.

Hoe werkt het?

  • Wil je deze uitdaging individueel aangaan, klik op 'Start actie' en maak een profiel aan. 
  • We vragen iedere actie-starter € 20,- inschrijfgeld. Dit bedrag wordt bij de donaties meegerekend 
  • Je krijgt een eigen actiepagina waarop je beschrijft wie je bent en waarom je dit belangrijk vindt om te doen.
  • De link naar jouw actiepagina kun je gemakkelijk delen met vrienden, bekenden en familie.
  • Op jouw actiepagina kun je onder andere reacties zien van wie er gedoneerd heeft.

 

Jij steunt ons, wij steunen jou
Omdat wij heel blij zijn met jouw steun steunen wij jou ook! Wij bieden jou:

  • Een eigen 'Wandel-kanker-de-wereld-uit' wandelshirt;
  • Heb je de vierdaagse uitgelopen? Dan krijg jij het Limited-Edition Vierdaagse Wandelkruisje. 
  • Onze aanmoediging, een high five om jullie aan te moedigen;
  • Op de Via Gladiola een bijzonder meetingpoint bij het Radboudumc, een fotomoment en een speciaal gevoel wat niet te beschrijven is. Dat je weet waar je het voor doet!


Team
Ga de uitdaging aan in teamverband, maak een team aan via "Start actie"  en kies voor team. Hierna kunnen teamleden via "Start actie" kiezen voor 'Teamlid' en zo bundelen jullie je krachten.


Bedrijventeam
Meedoen aan ''Wandel kanker de wereld uit'', kan als individu, maar je kunt je ook als bedrijventeam inschrijven. Naast dat je met collega’s bijdraagt aan misschien wel een doorbraak in onderzoek naar kanker werkt het motiverend om samen met je collega’s je als team sportief in te zetten en elkaar onderling aan te moedigen. Doen dus! Lees op de tab bedrijventeam meer over deelname als bedrijf.


Wandel kanker de wereld uit!

Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Doe je mee?

 

Meedoen als bedrijf?
Meer bewegen is voor iedereen belangrijk en dus ook voor iedereen binnen jullie bedrijf. Door samen te wandelen voor meer onderzoek naar kanker zorg je voor een extra motivatie om te blijven bewegen. 

Inschrijven
Start een wandelcompetitie met je collega’s. Maak een bedrijventeam aan via "Start actie" en kies voor de bullet team. Nodig daarna jouw collega's uit om zich aan te sluiten bij het jullie team. 

Spronsoren inschrijfgeld voor werknemers als bedrijf
Door een bedrijventeam aan te maken kan het bedrijf de inschrijfkosten voor de deelnemers voor rekening nemen. Het inschrijfgeld (€ 20,00 per deelnemer) wordt door jouw bedrijf bij afname van dit pakket betaald. Dat is pas echt maatschappelijk verantwoord ondernemen! Wil je dit mogelijk maken voor jouw werknemers neem dan contact met ons op voor het inrichten van een bedrijfkortingscode: 024-3668328.


Het bedrijventeam van RDW tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van 2019

T-shirt en Limited Edition wandelkruisje

Hierna kunnen deelnemers hun actiepagina zelf personaliseren, een foto uploaden en donaties gaan werven.
Deelnemers ontvangen na inschrijving een uniek 'Wandel-kanker-de-wereld-uit' t-shirt en na afloop van hun wandeltocht een Limited Edition wandelkruisje. 

Wandel kanker de wereld uit!
Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Doen jullie met jullie bedrijf ook mee?

 

Bekijk alle
€ 10 19-11-2022 | 10:48
€ 12 12-09-2022 | 21:38 Aan: Ik loop voor mijn liefste papa. Engeltjes
€ 10 23-08-2022 | 23:08 Super dat al die wandelaars voor onderzoek naar kanker lopen. Mijn kleindochter liep ook de 4Daagse en ik draag graag bij.
€ 1.000 22-08-2022 | 14:39