Winter lichtjeswandeling

Sfeervolle winterwandeling met extra betekenis
Als het buiten donker is en we de warmte binnen en dicht bij elkaar zoeken staan we ook vaker stil bij de mensen die we moeten missen of bij de mensen die een lichtpuntje verdienen omdat ze ziek zijn of omdat ze verdriet ervaren. 

Kom deze wintermaanden in actie en wandel met je familie, vrienden of alleen een lichtjeswandeling. Wanneer jij wilt, waar je wilt en welke afstand je wilt.

Wandel langs plekken die speciaal voor je zijn en sta stil bij wat jij belangrijk vindt!

Maak het extra betekenisvol en loop mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. 

Lichtpuntje en winterpakket
Deelnemers ontvangen na inschrijving een gezellig winterpakketje. Met een zakje chocolademelk, waxinelichtjes met candle bag, sterretjes en een lichtgevend hartje. Dit hartje zorgt ervoor dat je extra zichtbaar bent in het verkeer maar ook letterlijk een hartverwarmend licht brengt aan mensen die jou dierbaar zijn. 

Hoe werkt het?
Wil je gaan wandelen en wilt deelnemen aan deze actie, klik dan op "Start actie" en doorloop de stappen. Omschrijf hoeveel kilometer je wilt wandelen, geef aan hoeveel geld je wilt ophalen en voor wie jij dit lichtje draagt. We vragen iedere actie-starter €20 inschrijfgeld. Dit bedrag wordt bij de donaties meegeteld. 

Wandel deze winter kanker de wereld uit!
Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Doe je mee?

View all
€10 19-01-2022 | 11:22 To: Walking for Iris
€50 18-01-2022 | 14:16 To: Dagelijks wandeling in strijd tegen kanker Om deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit te krijgen.
€10 16-01-2022 | 01:21 To: Dagelijks wandeling in strijd tegen kanker Hele Mooie actie 🙏🏻❤️ als je gezond bent heb je 1000 wensen, als je ziek bent heb je maar 1 wens 🙏🏻🙏🏻🍀 succes yvonne Zet hem op 💪🙏🏻❤️🍀
€100 14-01-2022 | 10:32 Er is nog zoveel geld nodig voor onderzoek Laat het voor al die mensen ooit ook een lichtpuntje worden,zodat er veel mensen deze gruwelijke ziekte overleven Het is hard nodig,en ze doen zo hun best💪
€15 12-01-2022 | 20:13 To: Walking for Iris