Winterlichtjes wandeling

Sfeervolle winterwandeling met extra betekenis
Als het buiten donker is en we de warmte binnen en dicht bij elkaar zoeken staan we ook vaker stil bij de mensen die we moeten missen of bij de mensen die een lichtpuntje verdienen omdat ze ziek zijn of omdat ze verdriet ervaren. 

Kom deze wintermaanden in actie en wandel met je familie, vrienden of alleen een lichtjeswandeling. Wanneer jij wilt, waar je wilt en welke afstand je wilt.

Wandel langs plekken die speciaal voor je zijn en sta stil bij wat jij belangrijk vindt!

Maak het extra betekenisvol en loop mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc. 

Lichtpuntje en winterpakket
Deelnemers ontvangen na inschrijving een een lichtgevend hartje en een kaarsje. Het lichtgevend hartje is om op je hart te dragen en het lichtje kin je aansteken ergens tijdens de wandeling. Op een plek die bijzonder is voor jou met een speciaal persoon in jouw gedachte. Je geeft hiermee letterlijk een hartverwarmend licht aan mensen die jou dierbaar zijn. 

Hoe werkt het?
Wil je gaan wandelen en wilt deelnemen aan deze actie, klik dan op "Start actie" en doorloop de stappen. Omschrijf hoeveel kilometer je wilt wandelen, geef aan hoeveel geld je wilt ophalen en voor wie jij dit lichtje draagt. We vragen iedere actie-starter €20 inschrijfgeld. Dit bedrag wordt bij de donaties meegeteld. 

Wandel deze winter kanker de wereld uit!
Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn. Doe je mee?

View all
€40 25-05-2024 | 18:02 To: In actie voor speekselklierkanker
€25 25-05-2024 | 17:33 To: In actie voor speekselklierkanker
€50 18-12-2023 | 22:49 To: Wandelen (en doneren) voor de toekomst!
€25 26-10-2022 | 10:59 To: Walking for Iris Thank you for this beautiful gesture. We all miss her ❤
€25 24-09-2022 | 11:04 To: We gaan voor GENEZING