Julie en Heleen gaan verder

Julie en Heleen gaan verder
from € 5.500 (102%)

Wij zijn Julie en Heleen en wij gaan verder: we gaan verder met ons leven na kanker en we gaan op onze wandelschoenen 229 km ver(der) om geld in te zamelen voor meer kankeronderzoek.

Zonder veel onderzoek in het verleden zouden we er allebei niet meer zijn geweest. Maar er is meer onderzoek nodig. Daarom lopen we van 5 tot en met 14 augustus vanaf het LUMC in Leiden naar het RadboudUMC in Nijmegen via een wandelroute van 229 kilometer. Met deze tocht willen we geld ophalen voor kankeronderzoek in onze ziekenhuizen. Help jij ons om de onderzoekers en daarmee de toekomstige patiënten verder te laten gaan?

Motivatie
We zijn nog jong (25 en 27), maar hebben helaas al veel ervaring met kanker. Julie kreeg in 2014 op 22-jarige leeftijd borstkanker. Ze is daarvoor behandeld met chemotherapie en hormoontherapie en is meerdere malen geopereerd in het LUMC. Heleen kreeg in 2017 op 23-jarige leeftijd tongkanker en is daarvoor geopereerd, bestraald en behandeld met chemotherapie en immunotherapie in het RadboudUMC. Nu we allebei tumorvrij zijn, Julie inmiddels 5 jaar en Heleen een half jaar, willen we wat teruggeven aan de ziekenhuizen waarin onze levens zijn gered. Help jij ons om de onderzoekers en daarmee de toekomstige patiënten verder te laten gaan?

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€ 5.210 07-11-2019 | 14:06
€ 405 07-11-2019 | 13:17