Prompt een snor

In actie voor persoonsgerichte behandelingen bij prostaatkanker
Closed You can't donate anymore
from €46,151 (120%)

Oncoloog dr. Niven Mehra laat in de maand november zijn snor staan om aandacht te vragen voor zijn onderzoek naar persoonsgerichte behandeling van prostaatkanker (Prompt onderzoek).
Hij hoopt dat zoveel mogelijk collega’s, vrienden, relaties en (ex)patiënten mensen met hem meedoen. Laat je snor staan en red levens.

  1. Doe mee!!
  2. Word ook lid van ons team
  3. Maak een actie aan óf doneer
  4. Laat je sponsoren
  5. Red hiermee levens!

Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw gift ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker! Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, meer genezing en minder kanker zal zijn.

 

Wat doe je als je actief wielrenner bent en je krijgt de diagnose prostaatkanker te horen?
In het geval van Henk Sepers stap je op de fiets. Hij schreef er 2 boeken over.
Henk maakt een heel sympathiek gebaar: de opbrengst van de boeken gaat naar de actie prompt een snor.

Lees hier hoe je ze kunt bestellen.

  
View all
€100 14-11-2022 | 16:17 Goed gesprek gehad met nucleair geneeskundige Marcel Janssen. Hij raadde mij dokter Mehra aan. Ik wil financieel bijdragen aan een betere behandeling van uitgezaaide prostaatkanker.
€25 01-11-2022 | 17:55
€100 20-08-2022 | 23:52 Voor mij komt deze kennis te laat, laat dit onderzoek voor anderen hoop bieden.
€100 16-07-2022 | 12:21 Al enige tijd volg ik hier de geldinzameling voor het mooie initiatief van Dr. Mehra, 'Het ontwikkelen van nieuwe persoonsgerichte behandelmethoden tegen prostaatkanker'. Maar helaas constateer ik dat de donaties momenteel wat traag verlopen. Mogelijk hangt dit samen met andere ernstige kwesties in de wereld waar natuurlijk niet voor weggekeken mag worden. Maar als het aan mij ligt hoeft het één het ander niet uit te sluiten. Het project 'Alpe d'HuZes' heeft dat onlangs meer dan bewezen door een enorm bedrag bij elkaar te krijgen. Ik hoop dan ook dat wij prostaatkankerpatiënten en een ieder die daarin meevoelt ook in staat zijn om de nog resterende ca.72.500 euro over niet al te lange tijd bijeen te brengen, zodat door persoonsgerichte behandelingen de juiste therapieën effectief kunnen worden ingezet, tumoren in een vroeg stadium moleculair inzichtelijk kunnen worden gemaakt, dat zorgverzekeraars hun verantwoordelijkheid nemen, zodat prostaatkankerpatiënten daar waar mogelijk is de juiste behandeling krijgen. Behandelingen die bij de vooruitstrevende ontwikkelingen van deze tijd horen! Kortom, tijd voor een nieuwe 'standaard'. Ik doe mijn donatie onder de naam van Dr. van Oort, niet alleen omdat zij deel uitmaakt van de projectgroep, maar ook omdat ik vertrouwen heb over hoe zij zich over mijn ziekte ontfermt.
€50 16-05-2022 | 14:22 Voor betere behandelingen in de toekomst. Hoe meer onderzoek hoe beter! Mijn partner neemt (op dit moment) deel aan een Amerikaans onderzoek via het UMCG. Het valt niet altijd mee: na bestralingen in 2014 een terugval en dus nu al jaren aan de hormonen. Wij vrouwen weten dat opvliegers niet leuk zijn, en de zomer komt er weer aan! Niven: succes!