Radboud Oncologie Fonds

Oncologie is één van de belangrijkste speerpunten van het Radboudumc. Samen werken wij aan een ideale wereld waarin mensen niet meer hoeven te overlijden aan kanker. Daar is veel onderzoek voor nodig en dat kost geld. Veel geld. Het Radboud Oncologie Fonds wil meer mensen betrekken in de strijd tegen kanker om zo meer geld in te zamelen dat direct naar onderzoek naar kanker in het Radboudumc gaat.

Gelukkig neemt de overlevingskans van mensen met kanker toe. Dat komt door onderzoek naar kanker. Meer geld betekent meer onderzoek. Meer onderzoek leidt tot het realiseren van ons ideaal: minder kanker en een langer leven. 

Dat kunnen we niet alleen! Draagt u ook bij aan meer onderzoek?

Klik hier om structureel te doneren

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 10.944 km afgelegd
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Tour de France van Bart: Bart Kiemeney haalt streefbedrag binnen!

18-11-2019 | 11:16 De veiling bij Daags na de Tour Boxmeer levert €2450 op….en daarmee gaat Bart met zijn Tour de France over zijn streefbedrag heen van €50.000!! Shirts van Steven Kruijswijk en Tom Dumoulin en twee sportieve fietshorloges hebben Bart afgelopen maandag in Boxmeer geholpen om het streefbedrag van €50.000 voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc te halen. Daarmee kan de voorzitter van het Radboud Oncologie Fonds niet alleen terugkijken op een zeer sportieve prestatie, maar ook op een succesvolle fondsenwervende actie. De actie Tour de France van Bart werd al eerder tijdens de Meet & Greet van Bart in stijl afgesloten. Daar mag nu, met het behalen van het streefbedrag, de kers op de taart bij. Bart, namens het Radboud Oncologie Fonds en alle supporters die jou vóór, tijdens en ná jouw Tour de France gesteund hebben: Dank je wel voor de inspiratie en je grootse inzet! 
Lees meer
Bekijk alle
€ 7,50

Marijntje

16-06-2021 | 09:17 Aan: Blaaskanker de Wereld uit