Radboud Oncologie Fonds

Oncologie is één van de belangrijkste speerpunten van het Radboudumc. Samen werken wij aan een ideale wereld waarin mensen niet meer hoeven te overlijden aan kanker. Daar is veel onderzoek voor nodig en dat kost geld. Veel geld. Het Radboud Oncologie Fonds wil meer mensen betrekken in de strijd tegen kanker om zo meer geld in te zamelen dat direct naar onderzoek naar kanker in het Radboudumc gaat.

Gelukkig neemt de overlevingskans van mensen met kanker toe. Dat komt door onderzoek naar kanker. Meer geld betekent meer onderzoek. Meer onderzoek leidt tot het realiseren van ons ideaal: minder kanker en een langer leven. 

Dat kunnen we niet alleen! Draagt u ook bij aan meer onderzoek?

Klik hier om structureel te doneren

Read more Read less
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

Bart, Jasper, Leo en Sjef "blazen" morgen een streep door Nederland, volg ze live!

18-06-2021 | 14:26 Posted on: Betere behandeling van blaaskanker Morgenochtend om 5.00 uur is het zover. Dan stappen Bart Kiemeney, Jasper Hof, Sjef Martens en Leo Cox op de pedalen om maar liefst 420 km dwars door Nederland te fietsen. De mannen fietsen het snot voor ogen om geld in te zamelen voor onderzoek naar blaaskanker. Het weerbericht ziet er gunstig uit. Zonnige momenten met maxima van 20 tot 25 graden. Boven land staat een matige zuidwestenwind. Aan zee en rond het IJsselmeer zwelt de wind aan en kan het vrij krachtig tot krachtig waaien. Hopelijk krijgen ze hierdoor regelmatig een duwtje in de rug van "Jan de Wind". Wil je ze live volgen? Dat is mogelijk. Door middel van onderstaande link kom je in de WhatsApp volggroep en blijf je op de hoogte van de laatste updates. Hier wordt ook de locatie-link geplaatst waarmee je de tocht "live" kunt volgen.https://chat.whatsapp.com/CQGBci07zfS0hxwpLioXCpOp de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Radboud Oncologie Fonds?Volg ons dan via Facebook en Instagram.
Read more
View all
€ 30

Anonymous

21-06-2021 | 19:17 To: Bart blaast kanker de wereld uit